Artadi retreu als comuns que rebutgin la llei per crear districtes comercials

La presidenta municipal i diputada defensa la creació d'Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU)

La presidenta municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, recrimina a Ada Colau que els comuns s’oposin a la creació de districtes comercials. El partit presenta dimecres al Parlament una esmena a la totalitat contra la llei sobre les noves Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), que donaria cobertura legal a l’autoorganització dels eixos comercials en unitats territorials per fer promoció econòmica.

Artadi considera que l’esmena és “un nou atac de Colau i el seu partit contra el comerç de Barcelona, amb la passivitat de Jaume Collboni i el PSC”. La llei comença demà el tràmit parlamentari, liderada pel departament d’Empresa que ara encapçala Ramon Tremosa. La cap de grup municipal i també diputada sosté que “l’Ajuntament no dona resposta” als grans reptes que afronta el comerç i que se sumen a la crisi per la Covid-19. 

“El sector necessita recursos i eines, i la llei dóna eines al sector per apoderar-se i perquè sigui un sector de futur”, ha defensat en roda de premsa. “El model d’Ada Colau és imposar en lloc de dialogar, és castigar en lloc de promoure l’activitat econòmica”, ha carregat. Als socialistes els ha retret que quan eren a l’oposició “denunciaven que s’havien abandonat les proves pilot de les APEU al Born i Sant Andreu” però un any i mig després “no ha canviat res”.

Més informació

Nou comentari