Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi (JxCat) a Colau i Sánchez: “No volem més fotos, volem solucions”
  • CA

La líder de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha reclamat a l’alcaldessa, Ada Colau, i al president de Govern, Pedro Sánchez, solucions i compromisos efectius en el marc de la reunió que aquest divendres mantindran els dos dirigents polítics a Barcelona : “No volem més fotos de Colau i Sánchez, volem solucions”.

En un comunicat aquest dijous, el partit ha desgranat el ‘Top 10’ de reclamacions que segons JxCat els barcelonins mantenen amb el Govern central. Entre elles hi ha “acabar amb la repressió”, la derogació de la Llei d’Estabilitat i LRSAL, finalitzar el Corredor Mediterrani i l’estació de la Sagrera, permetre l’electrificació del Port de Barcelona, ​​o tancar el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE). A més, Artadi ha exigit a comuns i socialistes “que no dissimulin” perquè els governs a l’Ajuntament i a l’Estat “són dels mateixos partits”: “Prou excuses i comencin a complir”.

Obres prèvies al tramvia

D’altra banda, el regidor de JxCat Jordi Martí ha lamentat que Colau avanci en la pretensió d’implantar el tramvia a la Diagonal “sense aclarir el model de gestió, la rendibilitat social i l’impacte sobre Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)”. El Govern municipal ha anunciat aquest dijous que ja ha licitat les obres per al desdoblament del col·lector de la Diagonal, unes obres que tallaran un tram de la Diagonal i que considera el pas previ per a la unió dels tramvies.

Martí ha criticat en un comunicat que el Govern de Colau “s’obstini a promoure aquest projecte sense conèixer ni la quantitat ni qui es farà càrrec de la inversió, i continuï bloquejant el desplegament de la línia D30 amb busos elèctrics a l’emblemàtica avinguda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa