Artadi creu que la renúncia de Subirats “confirma” la fi del projecte dels comuns

La presidenta de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, creu que la renúncia de Joan Subirats com a regidor del govern municipal “confirma” que el projecte dels comuns per Barcelona “ha caducat”, segons el seu parer. “Ens trobem davant d’una proposta que ha caducat, que es troba en el final del seu cicle, esgotat, i ja sense idees ni propostes de futur per la nostra ciutat”, ha indicat Artadi. A més, ha lamentat que el seu relleu amb Jordi Martí al capdavant del cartipàs de Cultura impliqui canvis en la regidoria de l’Eixample, que ocuparà Pau Gonzalez.

L’Eixample, ha denunciat, haurà tingut fins a cinc regidors en sis anys, un fet que segons ella demostra la importància que Colau dona al districte, que “només serveix per als experiments urbanístics“. Pel que fa a l’àmbit de la cultura, a parer de la cap del grup de JxCat la marxa de Subirats és “un nou revés” per al sector. “Li valorem a Subirats els esforços per navegar a través de la Covid, però després de sis anys de mandat Colau, es manté la pèrdua de lideratge cultural que la nostra ciutat havia tingut en el passat”, ha conclòs.

En una línia similar s’ha expressat la presidenta del grup municipal de Ciutadans, Luz Guilarte. La regidora taronja li ha desitjat “el millor” a Subirats després d’anys de servei ara que es jubila però també ha coincidit que “deixa moltes tasques sense acabar”. Com a exemple, s’ha referit a l’Hermitage, “cabdal” per a la cultura de la ciutat, o a la manca de places per a escoles bressol. Tot i això, ha reconegut que el tinent de Cultura ha estat una persona amb qui han pogut parlar aquests darrers anys.

Nou comentari