Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi acusa el govern municipal de “negligència” amb el gimnàs Sant Pau
  • CA

La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha criticat “la negligència que està demostrant el govern d’Ada Colau donant resposta a les necessitats de gimnàs social Sant Pau”. En declaracions als periodistes en la visita a aquest equipament, acompanyada del secretari general d’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, la regidora ha exigit al govern municipal una solució que garanteixi el futur del gimnàs.

El contracte de lloguer de l’espai va finalitzar el 31 de juliol i des de llavors s’exposa a un possible desnonament, tot i que el consistori va aprovar comprar al gimnàs en el ple municipal del 25 de maig de 2018. “Necessitem que l’Ajuntament digui si vol comprar i que ho digui com més aviat millor”, ha exigit un dels portaveus de la cooperativa que gestiona el gimnàs, Ernest Morera, i ha remarcat que estan a l’espera que el consistori es posicioni.

Ha explicat que han plantejat tres opcions perquè es compri el gimnàs a través de col·laboració publicoprivada i ha recordat que l’espai també funciona com a centre d’emergència contra la Covid-19 destinat a persones vulnerables.

Artadi ha lamentat que els 80 anys d’història del gimnàs social “pengen d’un fil perquè el que se suposa que és el govern més social de la història de la ciutat, és totalment diferent” i, en aquest sentit, ha acusat Colau de menysprear aquesta entitat social.

Més notícies
Els treballadors del Sant Pau oferint roba als usuaris / Gimnàs Social Sant Pau
El gimnàs Sant Pau s’organitza ‘in extremis’ per evitar el tancament per un contagi
Notícia: El gimnàs Sant Pau s’organitza ‘in extremis’ per evitar el tancament per un contagi
Comparteix
Per seguir oferint 150 dutxes diàries, així com roba i menjar, el centre esportiu social renovarà la seva plantilla al complet durant dues setmanes
El Centre Esportiu Municipal Can Ricart, al Raval, tancat aquest dilluns / S.B.
Els gimnasos, indignats amb el tancament: “Estem perplexos i confusos”
Notícia: Els gimnasos, indignats amb el tancament: “Estem perplexos i confusos”
Comparteix
El director general dels centres DIR espera que "en 3 o 4 dies" puguin tornar a obrir a Barcelona i àrea metropolitana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa