Artadi acusa el govern municipal de “negligència” amb el gimnàs Sant Pau

Dispara contra l'executiu local per incomplir la promesa de comprar l'equipament

La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha criticat “la negligència que està demostrant el govern d’Ada Colau donant resposta a les necessitats de gimnàs social Sant Pau”. En declaracions als periodistes en la visita a aquest equipament, acompanyada del secretari general d’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, la regidora ha exigit al govern municipal una solució que garanteixi el futur del gimnàs.

El contracte de lloguer de l’espai va finalitzar el 31 de juliol i des de llavors s’exposa a un possible desnonament, tot i que el consistori va aprovar comprar al gimnàs en el ple municipal del 25 de maig de 2018. “Necessitem que l’Ajuntament digui si vol comprar i que ho digui com més aviat millor”, ha exigit un dels portaveus de la cooperativa que gestiona el gimnàs, Ernest Morera, i ha remarcat que estan a l’espera que el consistori es posicioni.

Ha explicat que han plantejat tres opcions perquè es compri el gimnàs a través de col·laboració publicoprivada i ha recordat que l’espai també funciona com a centre d’emergència contra la Covid-19 destinat a persones vulnerables.

Artadi ha lamentat que els 80 anys d’història del gimnàs social “pengen d’un fil perquè el que se suposa que és el govern més social de la història de la ciutat, és totalment diferent” i, en aquest sentit, ha acusat Colau de menysprear aquesta entitat social.

Més informació

Nou comentari