Antifeixistes escridassen els assistents a un acte de Vox enmig d’un fort dispositiu dels Mossos

Tensió entre activistes i agents dels antiavalots dels Mossos, que els han fet recular amb empentes i algun cop de porra

Grups antifeixistes s’han concentrat aquesta tarda al voltant de la plaça Artós (Sarrià) per protestar contra l’acte de tancament de campanya de Vox a Barcelona. L’escenari escollit pel partit d’ultradreta és un clàssic de les trobades espanyolistes, com també ho és de les contramanifestacions de l’esquerra antifeixista.

La tensió entre activistes antifeixites i antiavalots dels Mossos d’Esquadra, que hi han destinat 13 furgons, ha anat pujant a poc a poc i, quan feia més d’una hora i mitja que havia començat la protesta, els antiavalots han començat a demarnar-los que tiressin enrere perquè s’havien apropat massa a la línia policial i els han estripat la pancarta. Hi ha hagut escenes de tensió, empentes i algun cop de porra aïllat.

Fins alehores, els mantenien apartats del punt on es feia l’acte, però els activistes han pogut acostar-s’hi prou per deixar clara la seva opinió als simpatitzants del partit de Santi Abascal que s’hi van acostant. Per exemple, els reben amb càntics de “nazis, no”.

En altres moments, els antifeixistes han escridassat assistents a l’acte que passaven per a vorera darrere del cordó protector dels Mossos d’Esquadra i algun d’ells s’hi ha tornat amb gestos irats.

En aquesta ocasió, la convocatòria de boicot al mítin de Vox ha circulat a les xarxes socials sense un origen clar, però la CUP ja ha comunicat el seu suport a l’acció. 

Dispositiu de Mossos per la convocatòria antifeixista contra l'últim acte de campanya de Vox pel 28-A / D.C.

Dispositiu de Mossos per la convocatòria antifeixista contra l’últim acte de campanya de Vox pel 28-A / D.C.

Més informació

Comentaris

    Aquesta vegada, no ens equivoquem! 26/04/2019 11:44 pm
    Davant l'evident contuberni i tripijoc que es prepara a esquenes del poble català entre els partits pactistes i l'estat, no errem el vot: 1) FRONT REPUBLICÀ a les Generals, per curtircuitar el Règim del 78 i qualsevol pacte de rendició! 2) PUIGDEMONT a les Europees (26 de maig), per posar Espanya (i algunes autoritats europees) en evidència internacionalment! 3) PRIMÀRIES CATALUNYA i/o CANDIDATURES D'UNITAT POPULAR REPUBLICANES a les Municipals (26 maig), per controlar el país des de

Nou comentari