“Anem-hi junts”: Maragall demana a Colau que vagi a la manifestació de la Diada

En una entrevista a Betevé, el líder d'ERC a l'Ajuntament assegura que és "un error personal greu" de l'alcaldessa evitar la mobilització de l'Onze de Setembre

La decisió d’Ada Colau de no anar a la manifestació de la Diada aquest dimecres és “un error personal greu“, segons el punt de vista del líder d’ERC a l’Ajuntament, Ernest Maragall.

[r:2]

En una entrevista al programa Bàsics de Betevé, el president del grup municipal dels republicans, ha demanat a l’alcaldessa de Barcelona que s’hi repensi i s’afegeixi dimecres a la mobilització organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC): “Anem-hi junts, siguem-hi”, li ha llançat com a proposta.

Per a Maragall, l’Ajuntament hauria de deixar de ser un “element marginal en la defensa dels drets i les llibertats”. “No li demano a Colau que es faci independentista”, ha afegit el mateix dia que s’ha mostrat disposat a aprovar el pressupost municipal del govern dels comuns i el PSC encara que “sense xecs en blanc”.

[r:1]

Més informació

Comentaris

    Kubala 10/09/2019 11:16 am
    Mireu: millor que no hi aneu. Ni l´ una ni l´altre
    LLARENA dPENA 10/09/2019 4:05 pm
    Fins a quins graus de desgràcies has arrivat, Maragall ¡¡¡ Que li has de demanar a quest dona que t'ha donat ben be pel sac (per cert ben merescut). Sense cap bon interés a favor de la república catalana i disposada a afectar-la tant com pugui?. Aquest personatge, que no ha anat mai a la Diada, li demanes que vaig ara. Perque no aneu a parir panteres tots els membres d'EAC (Esquerra Autonomista)?. Per aix´ño vas deixar el PSOE catalàq, peer fer el mateix que ells? .

Nou comentari