L’Ajuntament porta 12 tones de material sanitari de la Xina amb un vol de l’exèrcit espanyol

Hi ha 600.000 mascaretes quirúrgiques, 5.000 granotes, 12.000 ulleres i 9.600 gorros i ha costat prop de mig milió

El govern d’Ada Colau ha tornat a recórrer a l’exèrcit espanyol per fer front a la crisi sanitària del coronavirus. El consistori ha noliejat, amb el suport de les forces armades, un avió provinent de Xangai amb 12 tones de material sanitari.

L’alcaldessa Ada Colau i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, han explicat que aquesta compra s’ha fet  “en un temps record” i anirà destinada “directament a protegir serveis essencials”. “Aquells serveis que ens cuiden i garanteixen totes les condicions per la vida digna de les persones”, ha afegit l’alcaldessa Ada Colau.

Ada Colau i Jaume Collboni als magatzems municipals del carrer Perú | Ajuntament

Ada Colau i Jaume Collboni als magatzems municipals del carrer Perú | Ajuntament

L’enviament inclou 600.000 mascaretes quirúrgiques, 5.000 granotes, 12.000 ulleres i 9.600 gorros i ha costat prop de mig milió d’euros. Així doncs, tot aquest material serà per els treballadors de Serveis Socials, Bombers, Guàrdia Urbana, Mercats Municipals, Mercabarna, Cementiris, i Serveis de Neteja

L’avió que ha transportat les 12 tones de material sanitari ha estat posat a disposició del consistori barceloní per l’exèrcit, té el suport de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i l’Estat l’ha sufragat. L’aparell va arribar ahir a Torrejón de Ardoz des de Xangai. El material va arribar als magatzems municipals del carrer Perú, al districte de Sant Martí, ahir a la nit.

Més informació

Nou comentari