Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament demana al Port que l’espai de l’IMAX sigui d’ús públic

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat aquest dijous al port que l’espai que ocupa l’IMAX sigui d’ús públic o tingui activitats relacionades amb la ciutat. Després que el port hagi apostat per enderrocar l’edifici, la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Ecologia i Mobilitat, Janet Sanz, ha dit que no té res en contra de la decisió si és una qüestió de seguretat, però ha demanat poder participar en la decisió sobre el futur d’aquest àmbit. “Aquests espais són estratègics per a la ciutat, bé per fer una plaça o per ubicar activitats que tinguin algun tipus de vincle amb la ciutat”, ha dit.

A parer de Sanz, “durant massa temps aquests espais han estat allunyats dels usos quotidians dels barcelonins”. “Esperem arribar a un acord amb el port, perquè no som un port amb una ciutat, sinó una ciutat amb un port“, ha afegit.

L’enderrocament de l’IMAX

La notícia arriba després que el Port de Barcelona decidís ahir dimecres recuperar la concessió de l’IMAX Port Vell quatre anys abans de la seva data de caducitat. La falta d’activitat a la concessió i l’evident situació d’abandonament de les instal·lacions han fet que el Port de Barcelona consideri necessari recuperar la possessió de les superfícies atorgades en concessió “per garantir la seguretat del domini públic portuari”, han explicat en un comunicat. La intenció del Port de Barcelona és ara enderrocar les actuals instal·lacions i, posteriorment, estudiar-ne el seu ús futur.

Més notícies

El Port de Barcelona enderrocarà l’IMAX, que fa anys que està abandonat

Notícia: El Port de Barcelona enderrocarà l’IMAX, que fa anys que està abandonat
Comparteix
El Port aprova també la renovació de l'edifici ASTA que engloba tant l'edifici principal com l'annex destinat a Policia Portuària.
Notícia: El Port de Barcelona enderrocarà l’IMAX, que fa anys que està abandonat - Mobile

Un restaurant en desús crema al costat de l’antic cinema Imax

Notícia: Un restaurant en desús crema al costat de l’antic cinema Imax
Comparteix
Els bombers han pogut controlar les flames ràpidament | Una persona ha resultat afectada lleu per inhalació de fum
Notícia: Un restaurant en desús crema al costat de l’antic cinema Imax - Mobile

Nou comentari

Comparteix