Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ada Colau i Jaume Asens assistiran a l’acte de suport a Carme Forcadell a Madrid
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tercer tinent d’alcaldia, Jaume Asens, viatjaran fins a Madrid demà per participar a l’acte contrari al processament de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. La mostra de suport, que aplegarà eurodiputats estrangers, coincideix amb l’imminent declaració de Forcadell al Tribunal Suprem. A l’acte, a més, hi participaran l’actual president de la cambra catalana, Roger Torrent, i anteriors ocupants del càrrec, com Núria de Gispert, Ernest Benach i Joan Rigol. Tots tres llegiran una declaració institucional en suport a Carme Forcadell a la trobada política, que es farà al Teatro Luchana. 

A més, tant Asens com Colau es presentaran a les portes del tribunal on es jutgen els presos polítics juntament amb les portaveus i diputades europees Ska Keller –dels Verds– i Gabriele Zimmer –d’Esquerra Unitària–. És una mostra més de la línia reivindicativa del govern barceloní després que al gener s’aprovés una declaració en què es demanava l’alliberament dels presos polítics i rebutjava el judici que va començar la setmana passada. De la mateixa manera, el text animava al diàleg “entre l’Estat i la Generalitat per trobar una sortida al conflicte”. 

Més notícies
Felip VI durant la inauguració del Mobile World Congress 2018, en ple 155 / ACN
Colau no participarà al besamans al rei al sopar d’inauguració del Mobile
Notícia: Colau no participarà al besamans al rei al sopar d’inauguració del Mobile
Comparteix
L'alcaldessa sí el saludarà durant l'acte d'inici del MWC
Una manifestació multitudinària a Barcelona replica al Suprem
Notícia: Una manifestació multitudinària a Barcelona replica al Suprem
Comparteix
Unes 200.000 persones han acudit a la convocatòria d'entitats i partits independentistes aquest dissabte a la Gran Via de Barcelona
Cs i PP marxen dels premis Ciutat de Barcelona per fer al·lusió als presos polítics
Notícia: Cs i PP marxen dels premis Ciutat de Barcelona per fer al·lusió als presos polítics
Comparteix
Els regidors s'han aixecat després que el periodista Jesús Rodríguez del setmanari La Directa defensés que anomenar-los "polítics presos" és "pervertir el llenguatge"
Barcelona exigeix l’alliberament immediat dels presos polítics
Notícia: Barcelona exigeix l’alliberament immediat dels presos polítics
Comparteix
Una declaració institucional, avalada per més de dos terços del ple, demana a Fiscalia que "reconsideri l'acusació" i critica les "acusacions infundades"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa