Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ada Colau: “Al final resultarà que PDECat i Ciutadans estan d’acord”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha ressaltat que Ciutadans i PDECat “estan d’acord” i coincideixen en una cosa: evitar que torni a ser alcaldessa, cosa que ja va destacar en un acte diumenge. Arran de les paraules d’Elsa Artadi a La Vanguardia, que donava la mateixa importància a aconseguir un govern municipal independentista i a fer fora Colau, la líder del consistori ha recordat que Manuel Valls té el mateix objectiu. “Artadi vol una Barcelona independentista i fer-me fora, i Valls una ciutat no independentista i fer-me fora”, ha resumit. “Al final resultarà que PDECat i Ciutadans estan d’acord”, ha ironitzat en una entrevista a Julia en la Onda

L’entrevista s’ha fet des del centre LGTBI de Sant Antoni, que Colau ha reivindicat com un “motiu d’orgull en tots els sentits de la paraula”. L’alcaldessa ha destacat que va explicar que era bisexual en una entrevista perquè va sortir de forma “natural i casual”. 

Sobre la polèmica amb la retirada del llaç groc de la façana de l’Ajuntament, Colau ha demanat evitar les “batalles de símbols”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa