Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un acord a la UPF posa fi a la tancada d’estudiants en vaga
  • CA

Els estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) tancats en els edificis de tres campus han donat per desconvocats aquest dimarts al vespre els tancaments després d’un acord amb la universitat sobre l’avaluació única, han informat fonts del Sindicat d’ Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i de la universitat. L’acord arriba després d’hores d’enfrontaments entre aquests estudiants, que bloquegen els accessos en protesta per la sentència de l’1-O, i els que no volen fer vaga.

[r:1]

En una piulada aquesta tarda, la universitat ha assegurat que el rector, Jaume Casals, ha establert que hi haurà una avaluació única per als estudiants que ho sol·licitin. Aquesta avaluació es farà al desembre. També hi haurà una recuperació única per a aquells que ho desitgin.

Fonts del SEPC han assegurat que aquest anunci de la universitat, que permet tant l’avaluació única al desembre com la recuperació única, ha facilitat que s’abandoni la tancada i que els estudiants comencin a anar-se’n de les instal·lacions.

Els estudiants tancats a la UPF havien passat la nit en els edificis dels tres campus i havien bloquejat a primera hora del matí d’aquest dimarts els accessos amb una barricada de cadires, taules i altres elements.

S’ha viscut un episodi de tensió davant una de les portes d’accés a un dels edificis del campus de Ciutadella entre un grup d’estudiants que volia que es fes classe i els tancats.

Més notícies
Estudiants intenten entrar a la UPF però alumnes del SEPC ho impedeixen | A. L.
El bloqueig de la UPF provoca tensió i enfrontaments entre estudiants
Notícia: El bloqueig de la UPF provoca tensió i enfrontaments entre estudiants
Comparteix
Estudiants del sindicat SEPC rebutgen l'última oferta de la UPF i mantenen el tancament dels accessos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ¿ Rectores?, y una mierda ( libertad de expresión). a octubre 30, 2019 | 09:24
    ¿ Rectores?, y una mierda ( libertad de expresión). octubre 30, 2019 | 09:24
    Sólo son comisarios politicos independentistas; con estos elementos, vaya podredumbre de Universidades hubiéramos tenido en la republiqueta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa