Acció sorpresa de l’ANC a la Sagrada Família

La tancada dels activistes s'ha acabat poc després de mitjanit

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va fer ahir una acció sorpresa a l’interior de la Sagrada Família. Una trentena de membres de l’entitat independentista hi van entrar per denunciar “la vulneració de drets polítics” i “la persecució que practica l’Estat espanyol a drets fonamentals” davant de centenars de turistes.

Els participants en la protesta volien passar la nit dins la catedral de Gaudí per visibilitzar la protesta, com ja va fer un grup a la seu de la Comissió Europea al febrer, però finalment n’han sortit poc després de mitjanit, després d’estar-s’hi unes hores, des de mitja tarda d’ahir. L’entitat ho ha explicat en una piulada a Twitter.

 

Membres de l'ANC amb pancartes a l'exterior de la Sagrada Família / ANC

Membres de l’ANC amb pancartes a l’exterior de la Sagrada Família / ANC

Els voluntaris van voler “traslladar un missatge en favor de l’autodeterminació i de denuncia per la vulneració de drets civils i polítics, amb un nou exemple flagrant avui mateix, que afecta l’eurodiputat Oriol Junqueras”. Amb lletres a les samarretes van formar el lema “Make a Move, Self-determination is a right, not a crime” (Mou-te, l’autodeterminació és un dret, no un delicte). A l’exterior del temple van repartir fulletons sobre la situació política de Catalunya.

Més informació

Comentaris

    A l'ANC 15/06/2019 9:29 am
    L'única entitat que ens queda i que està per la independència és la Assemblea. Molt bé sempre hi sou. Hi ha entitats que només hi són de paraules no de fets
    A l'ANC 15/06/2019 3:17 pm
    Sort tenim de L'ANC, que continua fent accions, si fos pels partits polítics i altres associacions, que tot és queda a les paraules i res més, tot és buit. Ànims ANC

Nou comentari