La política local és apassionant. Per això és molt important tenir clar que hi ha tres pilars que sobrepassen l’eix esquerra- dreta i que has de tenir solucionat com a alcalde o alcaldessa: la seguretat, la neteja i recollida d’escombraries i l’atenció al ciutadà. Als que voten dreta i als que voten esquerra els agrada tenir la ciutat neta, poder passejar tranquil·lament en tot moment pel carrer i que així ho puguin fer els teus fills i filles i que quan has de fer una gestió amb la teva administració més propera el tracte sigui bo, útil i ràpid.

Si aquests tres elements són matèria de debat en els mitjans de comunicació i matèria de debat electoral és que la ciutat no rutlla. I aquest és bàsicament el problema que té la gestió d’Ada Colau. Suspèn en els tres pilars de qualsevol ciutat o municipi.

Malgrat que té la fortuna de tenir un gestor experimentat al capdavant de la guàrdia urbana, que ha estat també al capdavant dels mossos i màxim responsable de presons de la Generalitat de Catalunya, la sensació d’inseguretat a la ciutat de Barcelona es manifesta. Desconec què hauria passat amb un director de la Guàrdia Urbana que vingués dels comuns.  

No ens enganyem: la ciutat està més bruta que mai. Mirin on trepitgen, per cert.

I l’atenció a la ciutadania és francament millorable fins a l’extrem que més de la meitat dels barcelonins i barcelonines enquestats en el baròmetre municipal suspenen la gestió de l’administració que els hi és més propera.

Fins que aquests tres assumptes no estiguin solucionats a la ciutat comtal, el governant que li tocarà assumir les responsabilitats després de les eleccions del 28 de maig no tindrà èxit rotund en la construcció del seu model de ciutat. Per què? Perquè seguirà havent-hi soroll sobre els tres pilars i el soroll apareix en els mitjans de comunicació i en tots els canals que utilitza l’Ajuntament de Barcelona per a poder-se comunicar amb els ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Robert a març 22, 2023 | 10:48
    Robert març 22, 2023 | 10:48
    Aquest era el d’ICV no? Mare de deu… encara recordo quan es passava de llest… per sort Deu reparteix i castiga adequadament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa