Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vueling augmenta un 4% l’oferta d’hivern des de Barcelona i supera els 9 milions de seients

Vueling superarà els 9 milions de seients a Barcelona durant la temporada d’hivern, un 4% més que l’any anterior. En total, operarà 84 rutes entre novembre i març amb origen l’aeroport del Prat i es crearan 349.000 places. L’augment s’explica principalment per l’increment de les connexions internacionals: Birmingham amb cinc freqüències setmanals creix un 37% fins a les 40.500 places, Dakar arriba a les 13.380 en dues freqüències setmanals amb un creixement del 69% respecte a la temporada d’hivern anterior; Nuremberg augmenta un 64% fins gairebé les 25.000 places amb tres freqüències, Porto ho fa un 60% amb 124.128 places disponibles i set freqüències setmanals.

Pel que fa a les rutes dins de l’estat, la connexió amb Santander creix prop d’un 50% amb vuit freqüències setmanals que permeten superar les 60.000 places disponibles. També destaca l’augment de capacitat del 33% entre Barcelona i Santiago de Compostel·la, amb 155.904 places disponibles a través de vint freqüències setmanal.

D’altra banda, la companyia posa a disposició dels clients rutes amb programacions especials de cara a Nadal. A escala internacional, Vueling connectarà Barcelona amb Gènova, Montpellier, Lille i Bucarest, i a escala estatal, es connectarà amb La Palma.

En xifres generals, Vueling superarà els 14,1 milions de seient disponibles en el llançament de la temporada d’hivern, amb un total de 14.164.886 places posades a la venda. Aquesta oferta suposa un creixement del 3,6% respecte al mateix període de l’any passat, amb més de 480.000 places de nova creació.

Més notícies

El Prat acumula un 5% més de passatgers fins al juliol respecte al 2018

Notícia: El Prat acumula un 5% més de passatgers fins al juliol respecte al 2018
Comparteix
Registra més de 30 milions de viatgers en els set primers mesos de l'any
Notícia: El Prat acumula un 5% més de passatgers fins al juliol respecte al 2018 - Mobile

Els vols Barcelona-EUA superen els dos milions de passatgers anuals

Notícia: Els vols Barcelona-EUA superen els dos milions de passatgers anuals
Comparteix
La bona marxa de les connexions amb Nova York, Los Angeles o Miami ha permès que el tràfic amb el gegant nord-americà hagi crescut un 50% des del 2014
Notícia: Els vols Barcelona-EUA superen els dos milions de passatgers anuals - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa