Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Graven un jove circulant amb un patinet i una cadira robada
  • CA

Escena surrealista als carrers de Barcelona. Un jove ha estat gravat mentre circula de nit a tota velocitat amb un patinet elèctric i una cadira robada que utilitza de suport. El vídeo l’ha gravat segurament un amic del jove, que també va amb patinet, ja que el segueix a la mateixa velocitat. La temeritat, a més d’una multa, podria haver provocat un accident.

Precisament la Guàrdia Urbana acaba d‘engegar una nova campanya de controls per intentar reduir la sinistralitat dels patinets elèctrics, que en els últims dos anys han crescut molt. Fins al mes de setembre s’han registrat a Barcelona 540 accidents, un 54% més que en tot el 2020 i un 9,5% que el 2019. Unes xifres que preocupen els responsables de la policia barcelonina.

Dos accidents mortals

Enguany han mort a Barcelona dues persones que conduïen un patinet elèctric. Primer va ser un jove de 25 anys, que el passat mes de març va morir després de xocar amb un taxi a la cruïlla d’Ausiàs Marc amb el passeig Sant Joan. Dos mesos després un noi de només 15 anys també va morir en un accident amb un turisme a la Gran Via amb la rambla Prim, a Sant Martí.

Un patinet als FGC

Fa un mes un jove va ser gravat circulant amb el seu patinet elèctric pel tram central de les vies de l’estació d’FGC de Sant Josep, a l’Hospitalet de Llobregat. FGC va criticat la maniobra “molt arriscada i perillosa” del jove. La companyia va enviar les imatges al Mossos d’Esquadra perquè investiguin els fets, ja que la imprudència del jove li podria haver costat cara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa