Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns de Pedralbes critiquen la nova zona verda

Aquest dilluns s’ha començat a implementar la zona verda del barri de Pedralbes. S’incorporen, en total, 944 places d’estacionament regulat amb l’objectiu de prioritzar els vehicles dels veïns. La nova àrea, la 24, ocupa els límits entre Manuel Ballbé, Torrent de les Roses, el camí de Finestrelles, el carrer de Front del Lleó, el camí de la Mare de Déu de Lorda, Castellet i l’avinguda de Pedralbes i Diagonal.

Com s’ha implementat aquesta regulació, però, no agrada els veïns, que critiquen la nova zona d’estacionament regulat. Demanen, entre altres coses, l’ampliació de l’àrea afectada i places per als treballadors. Així ho ha reclamat l’Associació de Veïns de la Zona Universitària, que demana ampliar-la fins al carrer del Capità Arenas. “Molts veïns fan servir el cotxe per anar a aquesta zona a comprar i l’estacionament seria una bona opció”, ha dit Josep Maria Guillumet, de l’associació, a Betevé.

Reclamen places pels treballadors de la zona

El veïnat també reclama que es tingui en compte les persones que treballen a la zona. Jesús Ruiz, president de la Casa de Cantàbria, també ha exposat al mateix mitjà que la zona de residents “no té sentit” perquè la majoria de veïns ja “tenen el seu pàrquing a la seva casa”.

Tenint en compte aquesta realitat, segons Ruíz, caldria incorporar una zona d’estacionament laboral. Un fórmula mixta que incorpori veïns i treballadors de la zona estaria ben vist per tothom, assegura.

Ja hi ha hagut multes, tot i que la zona no estava activa

Aquesta nova àrea verda ha començat amb polèmica més enllà de les queixes veïnals. Fa pocs dies, dues veïnes van denunciar que se’ls havia multat per estacionar a la nova àrea verda malgrat que aquesta encara no està en funcionament. Barcelona Serveis Municipals ha anunciat que demanarà a l’Institut Municipal d’Hisenda la retirada d’aquestes multes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a novembre 07, 2022 | 23:06
    FRAN BCN novembre 07, 2022 | 23:06
    Els veïns són ingenus , amb la Kolau no es pot negociar res.....fer merder i fer protestes i queixes és el què cal. La gent què aparca alli no és per caprici....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa