Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns obren les portes del metro del Clot per protestar per les obres de la L1
  • CA

Una trentena de persones s’ha concentrat a l’estació de metro de Clot per protestar per les molèsties que causen les obres de renovació que TMB ha programat fins al 31 d’agost i que han tallat la circulació de trens entre el Clot i Fondo. Els manifestants, vinculats a la Plataforma Stop Pujades, han obert les portes d’una de les andanes i han criticat el pla alternatiu dissenyat per TMB.

TMB ha dissenyat un pla de transport alternatiu que combina les freqüències de les línies L9 i L5 amb dos autobusos complementaris, però els usuaris denuncien mancances i que el pla alternatiu no arriba a tot arreu. És per això que a les vuit del vespre d’aquest dimarts el grup d’usuaris ha obert les portes per protestar per la situació. TMB ha indicat que el grup ha marxat poc després de dos quarts de nou.

La setmana passada la CGT d’autobusos de TMB va denunciar el “caos” generat per la direcció amb la “mala gestió” del servei alternatiu. Segons el sindicat, TMB ha tingut prou temps, des que va decidir que calia interrompre el servei durant el juliol i l’agost, per planificar un bon servei. En lloc d’això, ha acabat actuant amb “improvisació i falta de rigor”.

El Síndic de Greuges ha obert una actuació d’ofici per analitzar la garantia del dret a la mobilitat de les persones després del tall de la L1 del metro. Rafael Ribó ha rebut queixes perquè, malgrat els serveis alternatius de TMB, es pot trigar gairebé una hora entre l’inici i el final de tram, amb uns autobusos que, segons les opinions rebudes, poden estar sobreocupats.

 

Més notícies
El Síndic estudia si els serveis alternatius al tall de la L1 garanteixen la mobilitat
Notícia: El Síndic estudia si els serveis alternatius al tall de la L1 garanteixen la mobilitat
Comparteix
Rafael Ribó ha rebut queixes d'usuaris pels busos llançadora de TMB
Escales mecàniques aturades a un punt de les obres de la L1. | A. L.
Així són les obres que deixen sense servei gran part de la L1
Notícia: Així són les obres que deixen sense servei gran part de la L1
Comparteix
Des de TMB afirmen que avancen "a bon ritme" | Durant les 24 hores del dia treballen 480 operaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa