Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un operador de VTC assegura que haurà d’acomiadar mil treballadors si s’aprova el decret
  • CA

Vector Ronda Teleport, una de les empreses titulars de llicències VTC a Barcelona, ha presentat avui un document en què ratifica l’acomiadament de la seva plantilla si s’aprova el decret de la Generalitat. L’escrit, a què ha tingut accés el TOT Barcelona, divideix en quatre punts el posicionament de Vector respecte a l’aprovació de la nova regulació i assegura que acomiadaran els treballadors si finalment surt endavant el decret. 

L’operador de VTC, que treballa amb Cabify, xifra en un 90% la reducció de la demanda del seu servei per l’afectació de la regulació. Per tant, avisa que farà fora els seus 1.000 assalariats si el parlament aprova demà el decret que obliga els VTC a tornar a la base després de cada servei, en prohibeix la geolocalització i estableix 15 minuts de precontractació. Aquests acomiadaments, detalla Vector Ronda, serien “immediats” si el decret s’aprova. 

L’empresa, que ha absorbit altres operadors al llarg dels últims anys com ara Autos Andalucía o Forever Tours Dreams, ha presentat el document en una reunió que ha mantingut avui amb la conselleria de Territori. La trobada ha començat a les 11:30 hores. 

Moove Cars, un operador que té 400 llicències de VTC a tot Catalunya, ja va avançar la setmana passada que acabaria el seu servei a Barcelona si s’aprova la nova regulació. L’empresa té 726 treballadors al país. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa