Un error informàtic provoca noves cues “quilomètriques” en l’accés al metro de Glòries

Les màquines validadores són reversibles: permeten l'entrada al metro per la tarda i la sortida pel matí

El problema persisteix. Aquesta vegada ha estat un error informàtic el que ha ocasionat, de nou, cues “quilomètriques” per validar el bitllet i accedir al metro de Glòries, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Una usuària del metro, Montse Ruiz, explica que dimecres poc abans de les 19 hores el pas per les màquines validadores de bitllets estava col·lapsat, tal com ha passat en diverses ocasions en els últims mesos. TMB va intentar posar remei a la situació afegint quatre portes de sortida per dedicar la resta de màquines a l’entrada.

[r:1]

El funcionament de les màquines, que són reversibles, comporta que, en hores en què moltes persones surten del metro, estiguin programades perquè la gent surti. En canvi, en moments de gran afluència per entrar al metro, han de canviar de posició i passar a ser d’entrada. Segons detallen fonts de TMB a aquest diari, els accessos es van quedar en posició “matí” quan havien d’estar en “tarda” per un error informàtic.

Pel matí estan programats per a la sortida del metro i per la tarda per a l’entrada, ja que a primera hora molts treballadors del [email protected] van a treballar en metro i al vespre molts l’agafen per tornar a casa.

[r:2]

Pel que fa a la solució definitiva a les cues al metro de Glòries, des de TMB detallen que seria col·locar més màquines validadores. A més, s’hauria de substituir les que es van afegir a mitjans de juliol, que només serveixen per sortir del metro. La mesura “encara trigarà”, segons admeten, perquè requereix una inversió i una contractació. 

Més informació

Nou comentari