Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un camió queda encallat a un carrer de Nou Barris i Twitter mostra com el retiren
  • CA

Un camió articulat de grans dimensions ha quedat estancat a un revol del carrer Sant Feliu de Codines, a Torre Baró (Nou Barris). Els fets han passat aquesta tarda al voltant de les set de la tarda. El conductor s’hauria equivocat de ruta i ha acabat per encallar en un dels camins estrets del barri. Des de llavors, cap cotxe hi ha pogut passar. Això ha suposat que tampoc circulessin els autobusos que operen en aquella via, han confirmat fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Entre ells s’inclou El Meu Bus que dona servei sota demanda a Torre Baró i que va iniciar el servei aquest mateix any. TMB, però, ha aclarit que la ruta s’ha modificat lleugerament i ha donat servei als carrers propers a la zona afectada. L’altre autobús afectat ha estat el de la línia 83, operada per l’empresa privada Sagalés.

L’usuari @Miniautobusero ha seguit els fets de prop a Twitter i ha anat publicant vídeos dels diferents moments del procés de retirada. En un fil de missatges a la xarxa social ha mostrat com, una hora després, s’ha solucionat el conflicte i el vehicle ha pogut marxar conduït pel seu amo. Per aconseguir-ho ha estat necessària la col·laboració dels veïns, d’un conductor de TMB fora de servei, d’un de la línia 83 i de la Guàrdia Urbana, ha explicat el mateix usuari al TOT Barcelona.

Finalment, el vehicle ha sortit del barri al voltant de dos quarts de nou de la nit. L’usuari que ha publicat la història ha explicat a aquest diari que el d’avui “és el segon camió que entra al barri de Torre Baró guiat pel navegador” i que es troba amb problemes. També ha detallat que la policia ha acompanyat el camió fins a la Trinitat Nova per enviar-lo a la ronda de Dalt.

Més notícies
Un bus s’equivoca i provoca destrosses en un carrer de Barcelona
Notícia: Un bus s’equivoca i provoca destrosses en un carrer de Barcelona
Comparteix
El conductor s'equivoca de ruta i acaba en un carrer massa estret
Una insòlita onada de solidaritat a les xarxes disculpa el conductor de bus que va causar destrosses
Notícia: Una insòlita onada de solidaritat a les xarxes disculpa el conductor de bus que va causar destrosses
Comparteix
Els comentaris dels usuaris reivindiquen que és un error humà i que li pot passar a qualsevol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa