Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Últim dia per reclamar les targetes de metro no utilitzades pel confinament
  • CA

Última oportunitat per reclamar a l’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) una compensació per les targetes de metro i d’autobús que es van comprar abans del confinament del març i que no es van poder fer servir per l’estat d’alarma. Segons va anunciar l’ATM, aquest 31 de desembre finalitza el període per demanar aquestes compensacions, que no afecta a tots els títols per igual.

“En el cas dels títols multiviatge que no es regeixen per un límit temporal, com la T-casual, no es veuen afectats per les restriccions, perquè no caduquen”, recorden. “Però si tens un títol amb viatges il·limitats amb una limitació temporal d’ús, com la T-usual o la T-jove, el teu títol pot haver caducat havent perdut bona part del període de validesa. Per això, compensem els viatges perduts”.

Si vols encara has de demanar la compensació, pots fer clic en aquest enllaç. També es poden demanar compensacions pels títols comprats pels universitaris a l’octubre i que no es van poder fer servir per les restriccions a les classes presencials decretades pel Govern de la Generalitat. En aquest cas, pots fer clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa