Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
UGT, disposada a desconvocar la vaga de personal d’Iberia si l’empresa “fa un moviment”
  • CA

La UGT està disposada a desconvocar la vaga del personal de terra d’Iberia a l’aeroport del Prat si l’empesa “fa un moviment”, segons ha afirmat el secretari general del sindicat, Camil Ros, a Aquí, l’estiu de la Ser. Els treballadors van fer vaga aquest passat cap de setmana i tenen convocades dues noves jornades per aquest divendres i dissabte. Sindicats i empresa es tornen a reunir avui a les 16 hores, segons informa Europa Press, amb la mediació de Treball per mirar de desencallar el problema. “Si l’empresa es mou, encara que no sigui el que nosaltres voldríem, estem disposats a plantejar que es desconvoqui la del cap de setmana”, ha afirmat.

Els treballadors protesten, entre d’altres, per la temporalitat dels contractes que, segons Ros, afecta al 50% de la plantilla al Prat i, en canvi, és del 20% a Barajas. Per al secretari general, l’argument que les reclamacions dels treballadors s’han de tractar en una negociació estatal és una “excusa” i ha reclamat que es tingui en compte el volum de passatgers de l’aeroport barceloní. “Si hi ha moviment nosaltres farem el gest”, ha sentenciat. 

Per a Ros, les dues jornades de vaga d’aquest cap de setmana han estat un “èxit de seguiment” tot i els serveis mínims “excessius”.

Més notícies
Sis vols anul·lats entre Barcelona i Madrid per la vaga del personal d’Iberia
Notícia: Sis vols anul·lats entre Barcelona i Madrid per la vaga del personal d’Iberia
Comparteix
Clients que tinguessin un bitllet comprat abans del 21 d'agost el podran canviar per un altre dels pròxims dies
Vueling cancel·la 112 vols per la vaga d’Iberia al Prat
Notícia: Vueling cancel·la 112 vols per la vaga d’Iberia al Prat
Comparteix
La companyia pren mesures preventives per evitar problemes aquest cap de setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa