El bus turístic tornarà a circular per Barcelona a partir del pròxim 2 de juliol. Així ho ha anunciat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en un comunicat, aquest dissabte. Operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona, aquest servei reprendrà l’actitivitat de manera gairebé immediata, després de més d’un any d’interrupció a causa de la crisi sanitària. Així, les rutes vermella i blava tornaran a fer diàriament els seus recorreguts habituals pels principals punts d’interès de la ciutat per oferir el privilegiat punt de vista elevat, des del pis superior dels autobusos descoberts.

Inicialment, els autobusos turístics circularan a partir de les nou del matí i faran les últimes sortides a les set de la tarda, amb intervals de 20-30 minuts. Com en tots els transports públics, serà obligatori l’ús de la mascareta facial a bord. Funcionarà el sistema d’audioguia en 16 idiomes i en cada vehicle hi haurà una persona per a la informació i l’atenció als usuaris.

La ruta vermella inclou a més parades al Parc de la Ciutadella, la Diagonal, l’Estació de Sants, Montjuïc i el Port Vell, entre d’altres, mentre que la blava és perfecta per visitar la Sagrada Família, Gràcia, el Tibidabo, Pedralbes i el Camp Nou.

Els bitllets per fer servir el Barcelona Bus Turístic un o dos dies a partir del divendres 2 de juliol s’han posat ja a la venda al mateix web i als punts habituals. Els pròxims dies es donaran a conèixer promocions especials dissenyades per al període de rellançament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa