Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB vol entrar al mercat dels patinets elèctrics compartits
  • CA

El Pla Estratègic 2025 de TMB inclourà que la companyia passi a ser una empresa que gestioni diversos serveis de mobilitat, com vehicles de mobilitat personal compartits o repartiment de mercaderies. Segons la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, la principal aposta seguirà essent el metro i el bus amb l’objectiu “d’incrementar l’oferta, la qualitat i l’eficiència”, però ha deixat clar que també es vol “potenciar la intermodalitat” entre mitjans de transport.

D’altra banda, TMB ha creat un consell assessor integrat per agents socials i econòmics de la ciutat que col·laboraran en l’elaboració del Pla Estratègic 2025, entre els quals hi ha els màxims dirigents de patronals, sindicats, del Port de Barcelona i de l’aeroport, entre d’altres. Per la presidenta de la companyia, el nou pla “té com a punt de partida un canvi en la concepció i missió de TMB” i significarà “un canvi històric”.

Alarcón ha comentat que aquesta transició es vol dur a terme “aprofitant els beneficis i avantatges de les noves tecnologies i treballant-ho des del consens i la transversalitat”. Aquest és un dels principals projectes inclosos en el document que s’està acabant d’elaborar i que està previst que estigui a punt en dos mesos, segons ha indicat la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, acompanyada el conseller delegat de la companyia, Gerardo Lertxundi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa