TMB denuncia dos grafiters enxampats quan fugien després de pintar un tren

Eren un grup de tres i un d'ells va aconseguir evitar els vigilants del metro

Els vigilants de seguretat els van aigualir la festa. Eren tres grafiters que s’havien colat al metro per pintar un tren estacionat a Torras i Bages. Passades les 23 hores el personal del metro els va localitzar i els van perseguir. Els grafiters van intentar escapar corrent pel túnel en direcció a Santa Coloma de Gramenet. Finalment dos d’ells van ser retinguts quan intentaven sortir per Baró de Viver, mentre que el tercer va fugir per la sortida de Santa Coloma, segons informen fonts de TMB al TOT Barcelona.

Els vigilants van trucar als Mossos d’Esquadra per denunciar els grafiters. Des de TMB detallen que aquesta denúncia serà per la via administrativa, cosa que comportarà una multa. A més, afegeixen, TMB també els denunciarà per la via penal pels “danys” al tren. Així doncs, la companyia intentarà portar a tribunals els grafiters. Tal com van explicar els responsables de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), és difícil perseguir el “vandalisme” d’aquest tipus i no és gaire habitual que se’ls pugui portar davant del jutjat perquè paguin els danys als trens.

[r:1]

Els grafiters aprofiten que els tren estan estacionats per pintar-los. Els dies de vaga són un reclam per a ells, ja que hi ha més metros aparcats que de costum perquè el servei és menor que en dies normals.

Més informació

Nou comentari