Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tito Álvarez, reelegit líder de la principal associació de taxistes barcelonins
  • CA

El portaveu d’Élite Taxi Barcelona, Tito Álvarez, ha estat reelegit com a portaveu i coordinador de la combativa associació barcelonina després que la seva candidatura hagi estat la més votada en les eleccions sindicals que van tenir lloc aquest divendres.

Álvarez ha dit estar content pels resultats, però “decebut amb la poca participació”, que no ha arribat al 30%. La candidatura que encapçala Álvarez, ‘Élit assembleària i professional’, ha rebut el 63% dels vots enfront del 30% de la candidatura ‘Élite, l’alternativa ets tu’, i hi ha hagut un 7% de vots en blanc.

Un taxista polèmic

El polèmic taxista és conegut per no tenir pels a la llengua i promoure accions directes per defensar el sector del taxi. A principis de setembre va anunciar que si guanyava les eleccions convocaria una llarga marxa lenta per la Gran Via, des de l’aeroport fins a Glòries.

També ha tingut ressò últimament el seu enfrontament amb una part dels taxistes madrilenys, que als qui acusa d’assetjar-lo a les xarxes socials. El portaveu d’Élite apunta directament a un dels membres de la plataforma, conegut com a Peseto Loco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa