Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com sobreviure als talls de Renfe per les obres a l’estació de Sant Andreu
  • CA

Les obres de la nova estació de Sant Andreu encaren la seva recta final amb tota una sèrie d’afectacions a Renfe. Des d’aquest dissabte i durant tota una setmana, les línies R2 Nord i R11 de Rodalies finalitzaran el seu trajecte a l’estació de Montcada i Reixac i no arribaran fins a Barcelona, de manera que els usuaris que vulguin realitzar el recorregut hauran de trobar alternatives per poder accedir a la capital catalana.

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels passatgers afectats per les obres durant aquest període entre el 3 i el 10 de desembre, Renfe ha posat en marxa un servei extraordinari d’autobusos que connectarà les estacions de Montcada i Reixac i Granollers Centre amb la de la Sagrera / Meridiana, un dels punts neuràlgics de la xarxa de metro de Barcelona, ja que conflueixen les línies L1, L5, L9 i L10, i també les línies R7, R4 i R12 de Rodalies. En aquest sentit, cal recordar que els títols de Renfe seran vàlids per utilitzar el servei de Metro a les estacions indicades mentre s’allarguin aquests treballs.

Una altra opció alternativa per als usuaris és arribar fins al municipi veí de Montcada i Reixac i dirigir-se a l’estació de Montcada Reixac-Manresa, que es troba a uns cinc minuts de distància de l’altra parada i per on passen les línies del servei de Rodalies R7, R4 i R12.

Nou traçat i comiat a una estació històrica

Segons la informació facilitada pel Ministeri de Transports, aquestes afectacions en el recorregut de les línies de Rodalies estan provocades pels treballs d’implantació del traçat definitiu de l’R2 Nord i l’R11 per l’interior de la Sagrera i per les obres per habilitar la nova estació de Sant Andreu, que aquest dissabte entren en la fase final d’execució. La previsió és que la línia d’ample convencional Barcelona–Granollers–Girona circuli per dins de la Sagrera a partir de l’11 de desembre, una circumstància que implicarà deixar sense servei la històrica estació de Sant Andreu Comtal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa