Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls i restriccions per obres al nus de la Trinitat
  • CA

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durà a terme durant aquest cap de setmana treballs de pavimentació en el nus de la Trinitat i el ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) fins a la incorporació de l’avinguda Meridiana de sortida de Barcelona. Els treballs, que serviran per a renovar 18.000 metres quadrats de paviment, es realitzaran entre les 22.30 hores d’aquest divendres i les 3 hores del diumenge 31 de gener.

Les obres comportaran talls i restriccions, i entre les 22.30 d’aquest divendres i les 10 hores d’aquest dissabte es tallarà per complet el trànsit del ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) i la C-58 de sortida de Barcelona en sentit Manresa (Barcelona). El desviament es farà per la sortida número u de la ronda de Dalt, en direcció al passeig de Santa Coloma i el carrer de Torres i Bages, i finalment enllaçarà amb l’avinguda Meridiana en direcció a la C-58 en sentit Manresa.

L’AMB també preveu noves actuacions de renovació de l’asfalt el pròxim cap de setmana (del 5 al 7 de febrer) en la mateixa zona.

Talls i restriccions

Entre les 22.30 hores d’aquest divendres i les 10 d’aquest dissabte es tallarà per complet el ramal de connexió entre la ronda de Dalt i la continuació nord de la B-20 en sentit Montgat (Barcelona), i el desviament es farà per la ronda del Litoral, fins a la sortida 30.

Entre les 10 i les 18 hores d’aquest dissabte es produiran restriccions en un únic carril de circulació del ramal de connexió entre la ronda de Dalt i la C-58 de sortida de Barcelona, que mantindrà tancat l’accés directe des del centre comercial de la Maquinista i del carrer Ferran Junoy a la C-58.

Entre les 18 hores d’aquest dissabte i les 3 hores d’aquest diumenge es produiran restriccions en la ronda de Dalt, a l’altura del nus de la Trinitat, que afectaran la sortida número u (Trinitat).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa