Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls de trànsit a la Bonanova per les obres de la L9
  • CA

El carrer Mandri i el passeig de la Bonanova patiran afectacions de trànsit aquest cap de setmana, arran de les obres de la L9 del metro. Els treballs, que portaven anys congelats i els veïns reivindicaven, consisteixen en la cobertura definitiva de la pràctica totalitat del pou de l’estació de Mandri i la reurbanització de la superfície. Les obres duraran 14 mesos i deixaran la zona preparada per continuar en el futur l’excavació del pou i la construcció de l’estació.

A partir del dissabte, 30 de febrer, s’ocuparà la vorera costat Llobregat del carrer Mandri i el carril de circulació en sentit mar. Només quedaran en servei un carril per sentit, dels quatre que hi ha a la calçada. També s’anul·laran les places d’aparcament de motos i de zona blava i es traslladarà la parada d’autobús de l’V13 i l’N8, sense desviar les línies.

A partir del diumenge 31 de gener, el passeig de la Bonanova també patirà restriccions de trànsit. La vorera i el carril dret –sentit Besòs– quedaran ocupats i per tant la banda mar del passeig concentrarà tota l’afectació. Mentre durin els treballs, el passeig tindrà un sol carril de circulació en sentit Llobregat i dos carrils en sentit Besòs i es traslladarà uns metres la parada de bus de les línies 70, 123, H4, V11 i N8.

En paral·lel, l’Àrea Metropolitana de Barcelona tallarà i restringirà carrils al Nus de la Trinitat aquest cap de setmana i el següent, per fer tasques de pavimentació. Afectaran al ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la C-58 fins a la incorporació de l’avinguda Meridiana de sortida de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa