Securitas sanciona el vigilant del metro que feia la salutació nazi en una foto

L'empresa el castiga per haver comès una falta molt greu i el deixa 16 dies sense sou ni feina

La foto d’un vigilant del metro que feia la salutació nazi vestit amb l’uniforme de Securitas ha tingut conseqüències. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona de fonts coneixedores, l’empleat ha estat sancionat amb 16 dies de suspensió de sou i feina. El motiu del càstig és una foto feta l’octubre de l’any passat al costat de l’església de Sant Bernat de Claravall, al costat de la parada de Ciutat Meridiana de la L11.

La notícia publicada pel TOT Barcelona sobre la foto va portar Securitas a anunciar “mesures disciplinàries” contra el treballador. Aquestes mesures s’han concretat, segons fonts properes, en una de les sancions previstes en casos de faltes molt greus. Per faltes molt greus, segons marca el conveni estatal d’empreses de seguretat, la sanció més lleu que es preveu és la suspensió de sou i feina entre 16 dies i dos mesos.

Consultades per aquest diari, fonts de Securitas responen que “es van prendre les mesures corresponents” pel que fa a accions disciplinàries, però eviten “aprofundir en temes d’àmbit intern”. Fonts coneixedores detallen a aquest mitjà que el vigilant segueix suspès i, per tant, no ha completat els dies de sanció.

La publicació de la foto del vigilant fent la salutació nazi va precedir una altra d’una imatge de diversos empleats de Securitas que també feien el mateix gest en una altra imatge.

Més informació

Nou comentari