Schwarzenegger fa la pilota al metro de Barcelona per fer propaganda de la seva fira culturista

L'actor i exgovernador de Califòrnia visita la L10 en un intercanvi promocional amb TMB

Tu parles bé del metro de Barcelona i això et servirà de propaganda de la teva fira de culturistes. Aquest és el tracte d’intercanvi promocional que ha fet TMB amb Arnold Schwarzenegger. En una operació de màrqueting xocant per a una empresa de transport públic, TMB ha convidat l’actor i exgovernador republicà de Califòrnia a passejar-se amb la L10 i fer declaracions a la premsa respecte de com ha considerat d’exemplar el suburbà barceloní durant la breu estona que hi ha passat.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Schwarzenegger ha assegurat aquest dissabte que el metro de Barcelona és “exactament el model que la resta del món hauria de fer servir”. Ho ha dit als mitjans de comunicació convocats mentre recorria el tram que va des de les cotxeres de la Zona Franca fins a l’estació de Foc, al barri de la Marina del Prat Vermell.

Segons l’exgovernador “el transport públic de masses és l’únic camí” per combatre el canvi climàtic i ha considerat “avançat” l’estat espanyol en aquest sentit. “Espero que els Estats Units n’aprenguin alguna cosa”, ha afegit. Tanmateix, s’ha permès una broma fora del guió, ja que s’ha disculpat per arribar tard a la cita amb els periodistes perquè, segons ell, “el metro ha sortit tard”.

L’actor de ‘Terminator’ és per promocionar la trobada de culturisme Arnold Classic Europe, que es fa aquest cap de setmana a la Fira de l’Hospitalet de Llobregat. 

Més informació

Comentaris

    LLUIS 22/09/2019 7:25 am
    BIENVENIDO ARNOLD , AZOTE DE SUBVERSIVOS Y REBELDES .

Nou comentari