Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rodalies prepara més ofertes que mai de bitllets combinats per a concerts i parcs d’atraccions
  • CA

Rodalies de Catalunya ha anunciat aquest dijous que ampliarà la seva oferta de bitllets combinats durant la temporada d’estiu amb l’objectiu de reactivar sectors com l’oci i la cultura, greument afectats per la crisi de la covid-19. Durant els pròxims mesos, la companyia posarà a disposició dels clients fins a 22 ofertes –més que qualsevol altre any- que permetran assistir a festivals de música, parc d’atraccions o gaudir de diferents plans d’oci. L’empresa creu que la demanda d’aquest estiu encara serà inferior respecte a 2019, però confia a acostar-se als nivells registrats abans de la pandèmia, quan va transportar al voltant de 350.000 viatgers i va generar uns ingressos addicionals d’1,4 milions d’euros.

Una de les principals potes de la nova oferta passa per reforçar la col·laboració amb els festivals d’estiu, siguin festivals amb una assistència massiva o bé espectacles urbans en format més reduït. “Es tracta d’un segment que creix de forma molt important”, assegura el gerent comercial de Rodalies de Catalunya, Jesús Pozo. De fet, Pozo assenyala que vora el 15% dels assistents van arribar a aquests espectacles en tren l’any 2019, un percentatge que es dispara fins al 25% en casos com el Canet Rock.

Pel que fa a les propostes d’aquest any, Rodalies de Catalunya ofereix bitllets combinats a un total d’onze festivals. Es tracta del festival Jardins de Pedralbes, el Cruïlla, el Cerdanya Music Festival, el GREC, el festival de Sitges, el Canet Rock, el festival Vida, el festival ARTS d’Estiu, el Jardins de Terramar, el festival Mil·leni i el festival Castell de Peralada.

De cara a aquest estiu, Renfe també oferirà trajectes a diferents parcs d’atraccions del país –l’oferta d’enguany inclou Port Aventura, l’Illa Fantasia, RocRoi i el Water World de Lloret- i reforçarà la línia de les experiències. Dins aquesta categoria s’hi inclouen visites relacionades amb l’enoturisme –visita a les caves Freixenet o rutes pel Penedès-, exposicions singulars i l’estada a balnearis com Vichy Catalan.

Optimisme de cara a l’estiu

Rodalies de Catalunya creu aquest estiu encara no es recuperaran els nivells de demanda previs a la pandèmia, però sí que preveu una important millora respecte a 2020. Alhora, apunta que la venda de bitllets combinats es pot veure afavorida per un canvi en les preferències dels viatgers. “Aquest estiu s’incrementarà el turisme domèstic i nacional; en aquest sentit, el producte que oferim encaixa molt bé amb aquest comportament”, apunta Pozo.

Per altra banda, el gerent comercial de Rodalies de Catalunya destaca que la comercialització de bitllets combinats a través dels canals ‘online’ continua a l’alça. Segons les últimes dades de la companyia, un de cada quatre trajectes es reserven per internet, una opció que pren força sobretot entre el públic més jove.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa