Rodalies estrena la fase zero de la desescalada amb retards de mitja hora a la R1 per una avaria

El servei es manté encara amb una caiguda del 86% en l'afluència d'usuaris respecte d'una jornada normal

Normalitat a parcial a Rodalies aquest dijous a primera hora. L’afluència viatgers encara es manté molt baixa a causa del confinament, malgrat el cert relaxament de les restriccions de mobilitat que va començar després de Setmana Santa i que ha augmentat amb la fase zero de la desescalada, i avui a l’hora punta registrava un 86,1% de caiguda respecte d’un dia laborable normal del maig. Tanmateix, sí que hi ha hagut una tradició que s’ha recuperat: els retards provocats per avaries

Fonts de la companyia han comunicat que una incidència en el sistema de senyalització –un altre clàssic– entre Mataró i el Masnou ha causat retards de més de mitja hora a la R1, entre Mataró i el Clot. De fet, el servei ha estat interromput fins a les 6.10 hores, que ha sigut quan els tècnics d’Adif han identificat i solucionat parcialment el problema, de manera que els trens han pogut tornar a circular. Tanmateix, el servei era molt lent perquè calia que el pas de cada tren per un semàfor s’autoritzés expressament per un tècnic de control, de manera que s’han anat acumulant els retards, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). 

No ha sigut fins les 8.15 hores que l’avaria ha quedat reparada totalment i a partir d’aquest moment estava previst que les freqüències s’anessin normalitzant al llarg del matí. L’avantatge de la situació actual és que aquesta avaria ha afectat milers de viatgers menys dels que resulten afectats normalment.

Més informació

Comentaris

    LA ASQUEROSA RENFE 07/05/2020 12:49 pm
    Actua de nuevo. Esta "empresilla" no tiene remedio. Que podemos esperar de una España tercermundista?. Nada absolutamente nada. Solo asco.

Nou comentari