Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Recuperació progressiva del servei en un nou dia amb retards a Rodalies
  • CA

Una nova avaria està provocant retards a diverses línies del servei de Rodalies per tercera jornada consecutiva. En concret, les línies afectades aquest dijous per aquest problema tècnic són l’R2, l’R2 Sud, l’R2 Nord, l’R11, l’R13, l’R14, l’R15, l’R16 i l’R1.

Segons la informació facilitada per Adif, les línies de Rodalies afectades acumulen retards que poden superar la mitja hora d’espera i la previsió és que progressivament es pugui recuperar el servei habitual després que els operaris de la companyia hagin pogut solucionar la incidència. L’avaria ha tingut lloc a primera hora del matí d’aquest dijous a les instal·lacions d’Adif entre les estacions de Bellvitge i de Sants.

La companyia ha informat a través d’una publicació a les xarxes socials sobre l’avaria i també està informat sobre com avança la recuperació del servei. Alguns usuaris han mostrat la seva indignació també a través de les xarxes per aquesta nova incidència, assegurant que en alguns casos els retards estaven deixant temps d’espera de fins a una hora.

Cal recordar que una avaria en el Centre de Trànsit Centralitat (CTC) d’Adif ubicat a l’Hospitalet de Llobregat ja va provocar retards en tres línies de Rodalies durant la jornada del dimarts i del dimecres fins que no va poder ser solucionada.

Episodis bastant freqüents

A principis de mes una incidència que es va produir a la zona de la Sagrera va provocar afectacions en la línia R1. En aquella ocasió, tal i com va informar Rodalies a través de Twitter i Europa Press, l’incident va provocar que es reduís la freqüència de trens d’aquesta línia a tres per hora entre les estacions del Clot i Badalona. Això va fer que els passatgers haguessin d’invertir més temps de l’habitual en fer els seus trajectes, en molts casos de tornada a casa. Les afectacions s’enfilaven als 40 minuts o més.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: SANTI a desembre 29, 2022 | 11:58
    SANTI desembre 29, 2022 | 11:58
    MAS DE LO MISMO... NI GONZALEZ, NI ZAPATERO, NI RAJOY, NI SANCHEZ, PROMETIENDO UNA LLUVIA DE MILLONES... PERO, SIEMPRE ES LA MISMA MIER DAAAA, MARÇA ESPAÑA !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa