Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restablert el servei a la línia 1 de metro després d’una doble incidència
  • CA

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat a través del seu compte de Twitter que el servei a la línia 1 de metro -la vermella- ha quedat totalment restablert després d’una aturada d’uns 20 minuts.

La incidència ha estat doble: d’una banda, just abans de les sis de la tarda un passatger ha engegat l’alarma d’un vagó a l’estació de Sant Andreu, cosa que ha bloquejat el tren i, de l’altra, a l’estació d’Espanya una persona s’ha trobat malament dins d’un vagó i n’ha hagut de ser evacuat per tal que el servei es pogués reprendre. L’usuari ha precisat assistència sanitària i tan aviat com l’han tret del vagó el tren ha pogut reprendre el trajecte.

Novament la situació ha fet enfadar alguns usuaris, que no han dubtat en traslladar el seu malestar a les xarxes. Cap a quarts de set de la tarda els trens ja circulaven amb normalitat.

Una altra assistència sanitària molt recent

El fet que un passatger activi l’alarma del vagó -té conseqüències econòmiques llevat si es tracta de quelcom greu justificable- és molt menys habitual que una indisposició. De fet, fa tot just quatre dies una assistència sanitària va provocar afectacions a la línia L4 del metro, la groga. En aquella ocasió, TMB va informar que la incidència s’havia produït poc abans de les vuit del matí a l’estació d’Urquinaona del recorregut, quan els professionals sanitaris van haver d’actuar per dur-hi a terme una assistència d’emergència.

L’imprevist va obligar a aturar durant uns minuts el servei de la línia L4, que no va poder ser restablert fins que no es va poder atendre l’afectat. La companyia va informar per mitjà d’una publicació a les xarxes socials que la línia va entrar en funcionament al cap de poc temps. Tanmateix, això no va evitar retards i aglomeracions en algunes de les estacions del recorregut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa