Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Resolt l’error tècnic que feia caducar les T-Usual abans de temps
  • CA

L’error tècnic que feia caducar les T-Usual abans de temps ja ha pogut ser resolt. Segons han confirmat fonts de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) al TOT Barcelona, la incidència només ha afectat alguns usuaris amb abonaments físics i els tècnics l’han pogut solucionar durant aquest matí de dilluns.

Des de l’ATM han assegurat a aquest mitjà que la incidència ha estat provocada per un error de càrrega de caducitats en el sistema, fet que feia que els abonaments figuressin com a caducats en comptes de vàlids. De fet, molts usuaris s’han trobat amb aquesta problemàtica aquest dilluns a primera hora del matí, quan han volgut validar els seus abonaments de la T-Usual i no han pogut perquè la màquina els informava que tenien el bitllet caducat.

Aquesta situació ha provocat la indignació dels afectats, que en molts casos han utilitzat les xarxes socials per denunciar aquest error.

Les T-Casual del 2022, caducades

L’error tècnic amb les T-Usual ha coincidit amb la data de caducitat dels abonaments de T-Casual adquirits abans del 31 de desembre del 2022. De fet, aquest diumenge 15 de gener del 2023 van caducar tots els títols comprats abans del canvi d’any. Durant aquestes darreres setmanes, l’Ajuntament de Barcelona ha alertat en diverses ocasions a través de les xarxes socials sobre la data de caducitat dels abonaments per tal que els usuaris interessats poguessin tenir en compte aquesta circumstància a l’hora d’adquirir durant els darrers dies de aquests títols.

Com bescanviar els títols no utilitzats

Pel que fa als títols comprat, però no utilitzats, des de TMB apunten que els títols adquirits durant l’any 2022 i que no s’hagin començat a utilitzar es podran bescanviar per títols de la mateixa classe de l’any 2023 entre l’1 de gener i el 31 de març de 2023. Si els títols del 2023 costen més que els comprats durant el 2022, els usuaris hauran d’abonar la diferència de preu. Però, si costen igual o menys, no tindran dret a rebre cap compensació al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa