Rentat de cara per als carrils bus més desgastats

Els treballs afectaran més de 3.000 metres quadrats de paviment en nou trams de la ciutat

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte per reforçar els carrils bus de la ciutat amb un pressupost d’1,14 milions d’euros. En concret, es faran actuacions per reparar i millorar trams de la plataforma i el ferm de diversos carrils bus de la ciutat, per eliminar riscos per la ciutadania. Hi haurà treballs en més de 3.000 metres quadrats de paviment en nou trams dels carrils bus. Entre les actuacions a fer hi ha demolicions, pavimentacions, senyalització vertical i abalisament.

L’objectiu és aconseguir una mobilitat més segura, eficient, sostenible i saludable, en línia amb el Pla de Mobilitat Urbana 2024. Amb l’increment de la xarxa de bus, el paviment d’alguns carrils s’ha deteriorat pel major ús i freqüència de pas dels autobusos, que també són ara més grans que anteriorment. La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, assegura que es tracta d’una actuació “necessària” per optimitzar la conducció dels vehicles, fer-la més eficient i segura i millorar “l’experiència de viatge”.

Les obres, que començaran el mes de setembre i duraran quatre mesos, inclouen trams a la Gran Via, el Passeig Sant Joan, l’Avinguda Diagonal, el carrer Mallorca, el carrer Rosselló i el carrer Sepúlveda.

Nou comentari