Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Renfe acusa els seus maquinistes de provocar retards a Rodalies
  • CA

La xarxa de Rodalies torna a patir afectacions al servei aquest cap de setmana, però aquest cop la causa no està clara. Renfe ha afirmat aquest diumenge que hi ha una “vaga encoberta” de maquinistes: fonts de la gestora ferroviària estatal han explicat a Europa Press que els maquinistes que s’han sumat a la protesta ho fan per “motius salarials”.

No obstant, la secció sindical de la UGT de Catalunya a Renfe nega que hi hagi cap protesta encoberta. Fonts sindicals han sostingut que les alteracions es deuen a la “falta de personal per baixes i per falta de noves incorporacions”. Han defensat que els maquinistes estan treballant “complint estrictament” les seves obligacions i torns. A més, han recordat que el personal nou passa per un període de formació, pel que les alteracions probablement persistiran en el temps.

Amb independència de la raó dels retards, la companyia recomana als viatgers consultar el web de Rodalies per conèixer els canvis i estat del servei, de què també s’informa a les estacions, els trens i els canals de comunicació de Renfe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa