Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reby s’adjudica el servei de micro mobilitat a Bèrgam (Itàlia) i Constanza (Romania)
  • CA

L’empresa de mobilitat personal elèctrica i compartida Reby és l’adjudicatària de les llicències per poder operar el servei de micro mobilitat a Bèrgam (Itàlia) i Constanza (Romania), amb el qual segueix la seva expansió per Europa.

Ara ja hi ha una desena les ciutats on l’empresa és present, comptant-hi aquestes últimes i la recent concessió per operar a Tarragona, i se sumen a Barcelona, ​​Madrid, Saragossa, Gijón, Oviedo i Verona, segons un comunicat de la companyia d’aquest dilluns.

Reby ha destacat que els ajuntaments atorguen les llicències perquè valoren que sigui “l’única empresa del sector que ofereix un servei integrat de tres vehicles”: moto, patinet i bicicleta elèctrica.

El cofundador de Reby, Pep Gómez, també ha valorat com a “punt a favor de cara a les administracions” el fet que la companyia dissenya, fabrica i desplega els vehicles.

Patinet amb intermitent

Reby va començar al juny a desplegar la versió millorada del seu patinet, que defineix com “el primer patinet de mercat que ofereix intermitents”, de manera que es poden senyalitzar els girs, cosa que millora la seguretat. A més, a les ciutats que ho requereixen, ofereixen a l’usuari armilla i casc.

També per millorar la convivència amb els habitants de les ciutats, els patinets no tenen cap cable exterior, fet que evita actes vandàlics, i les bateries són extraïbles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa