El president de Vector comunica per carta als treballadors que l’empresa marxa de Catalunya

La companyia disposa dels cotxes, els conductors i les llicències amb què opera Cabify

El president de Vector Ronda Teleport, que disposa dels cotxes, els conductors i les llicències amb què treballa Cabify, Rosauro Varo, ha comunicat per carta als seus treballadors que l’empresa desapareixerà de Catalunya. Vector ja va anunciar que acomiadaria els seus 1.000 assalariats després del decret aprovat dimarts, que qualifiquen que és una regulació “restrictiva i injusta”. “S’ha atacat l’interès general i a tots vosaltres (en referència als treballadors), i s’ha situat Barcelona molt lluny de la ciutat avantguardista i moderna que ha de ser”, critica Varo.

[r:1]

L’empresa ha lliurat la carta als treballadors a l’assemblea en què se’ls ha comunicat l’inici de l’ERO, del qual el conseller de Treball va dir que era injustificat. Però l’empresa avisa: analitzaran el decret “al detall” i prendran les mesures legals “necessàries per mirar de revertir aquesta situació”. “Tenim la raó, la justícia, el teu dret a treballar i el recolzament d’una gran majoria de la ciutat al nostre favor”, considera el president de l’empresa. 

[r:2]

“La vida dona segones oportunitats”, diu Varo. I dona ànims als assalariats de Vector: “Estic convençut que, tot i que l’horitzó sigui certament complex, aviat tindràs una nova il·lusió”.

Més informació

Nou comentari