Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La presència de grafiters a les vies obliga a tallar el servei de metro a la L1
  • CA

La presència de “presumptes” grafiters -segons els defineix TMB- a les vies ha obligat a tallar el servei de metro a la L1 entre les 7:25 i les 7:33 hores aquest matí. TMB ha informat que durant vuit minuts la circulació de trens a la L1 ha estat aturada mentre treballadors de l’empresa comprovaven que no hi havia ningú a les vies del túnel que connecta les estacions de Fabra i Puig i Sagrera.

No s’han trobat persones a les vies, segons precisen fonts de TMB, però membres de la plantilla han donat l’avís que hi havia “presumptes” grafiters a les vies. Fonts de l’empresa expliquen que els grafiters que haurien estat a les vies entre Fabra i Puig i Sagrera no han pintat cap vagó. Es queixen, però, que uns grafiters han pintat un tren a l’estació de La Pau.

A les 7:25 hores s’han vist persones a les vies i el servei s’ha aturat fins que s’ha comprovat que el metro podia circular sense perill. TMB ha lamentat que “grups de vàndals” han intentat actuar en altres punts de la xarxa. Els grafiters solen actuar durant les vagues per aprofitar que hi ha trens estacionats. TMB estaciona els trens que no formen part dels serveis mínims i els grafiters intenten pintar-los. 

L’any passat els grafiters van pintar més de 1.200 vagons del metro​. TMB va gastar 1,33 milions d’euros per netejar les pintades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa