Possibles aglomeracions a Rodalies per una “vaga de zel” dels maquinistes

Renfe ha alertat que es poden produir aglomeracions a Rodalies per la reducció de trens que circulen com a conseqüència de la vaga de zel dels maquinistes. La companyia ha assegurat que els maquinistes estan donant per “inútils”, i per tant no posant en circulació, trens “que podrien circular amb total seguretat”. Com a conseqüència d’això, i amb l’objectiu de mantenir les freqüències, molts trens estan sortint amb menys capacitat.

La companyia ha afirmat que en trobar-se la demanda al 50% es pot assumir el volum de clients però amb aglomeracions. La companyia ha explicat que per exemple aquest matí els maquinistes han donat com a no disponibles unes 30 unitats però només s’ha suprimit un tren per l'”esforç ingent” dels centres de gestió de Rodalies.

Renfe ha apuntat que porta anys denunciant els grafitis als trens i ha defensat que se suprimeixen els trens quan afecten elements de seguretat com vidres de cabina o finestres d’emergència. Fonts de la companyia s’han preguntat perquè els maquinistes no deixaven inútil el mateix material a l’octubre, quan les pintades eren les mateixes.

Nou comentari