Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La plantilla del metro dona 3.200 euros per a la investigació contra el coronavirus

Els vuit sindicats que conformen el comitè d’empresa del metro han decidit fer una aportació de 3.200 euros per a la investigació d’un medicament i d’una vacuna contra el coronavirus. L’estudi es porta a terme a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i està liderat pel doctor Bonaventura Clotet i per l’investigador Oriol Mitjà. Cada sindicat que forma part del comitè d’empresa ha donat 400 euros per a la causa.

Les formacions sindicals que formen part del comitè d’empresa són CCOO, UGT, la CGT, Col·lectiu Independent del Metro (CIM), Col·lectiu del Personal de Trens de Catalunya (CPTC), Solidaritat Obrera, Sindicat Unificat de Trens (SUT) i Unió de Treballadors del Metro (UTM). Els diners han sortit dels afiliats a cada sindicat, segons ha informat el comitè d’empresa del metro en un comunicat.

“S’ha decidit donar suport a aquesta causa que pensem que és de caràcter científic contrastat”, detallen des del comitè d’empresa. Les formacions sindicals han fet la seva donació a través de la web habilitada per donar suport a la investigació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa