Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Menteixes!”: entrevista tensa de Risto Mejide a ‘Tito’ Álvarez
  • CA

L’atac a voluntaris que van ajudar durant l’onada de fred ha col·lapsat Madrid amb metres de neu ha estat l’origen d’una entrevista tensa entre el presentador Risto Mejide i el portaveu d’Élite Taxi i el coordinador de Taxi Project, Alberto Tito Álvarez. El programa de Mejide, Todo es mentira, va convidar Jorge Tornero, coordinador de l’equip de voluntaris que durant dies va, entre d’altres, transportar sanitaris que no podien arribar als centres de salut. Tornero va lamentar que alguns cotxes van ser vandalitzats i va apuntar a “algun altre gremi de transports” com a responsable.

Mejide i els col·laboradors del programa van insistir perquè Tornero especifiqués a qui es referia fins que, finalment, va esmentar conductors de VTC i del taxi. Tot seguit va entrar en directe Nacho Castillo, conegut com a Peseto Loco i representant de taxistes a la capital de l’Estat. El taxista va desmentir les acusacions tot i concedir que algun membre del sector podria haver insultat en algun moment els voluntaris, tal com havia denunciat Tornero. Peseto Loco i Tito Álvarez tenen des de fa temps una relació dolenta, fins al punt que el taxista barceloní l’ha denunciat.

El següent episodi va ser el que va desencadenar l’enfrontament entre Mejide i Álvarez. La plataforma que coordina el portaveu d’Élite Taxi, Taxi Project, va emetre un comunicat fa dos dies en què instava el programa de Cuatro a tenir el “rigor informatiu que la responsabilitat de la seva professió” exigeix. El comunicat dirigit a Risto Mejide començava criticant “qualsevol acte violent” i es queixava del tractament informatiu dels fets per part del programa.

Va ser ahir quan Mejide va contestar als taxistes, lamentant els “insults” que havia rebut a través de xarxes socials. “Hem estat al vostre costat quan necessitàveu més cobertura mediàtica”, va retreure el presentador al taxista. “En alguns temes ens han atacat i estem sensibles”, va dir Álvarez. “No permetré que em llencis a la gossada de Twitter acusant-me de coses que no he dit”, va respondre Mejide, afegint que “ara mateix et retractaràs davant de la qual m’has acusat”.

El to de la conversa va pujar tot seguit i Álvarez li va etzibar: “No em diràs de què m’hauré de retractar de les formes amb què ho estàs fent. Et demano respecte”, va exclamar el taxista. “En aquest cas, no tenim res més a parlar. Menteixes i no tornarem a parlar. Gràcies i fins mai“, va concloure Mejide.

Finalment, Álvarez ha publicat un comunicat en què ha expressat la seva “sorpresa” pel to d'”enuig i sobèrbia” de Mejide i per haver-lo intentat “humiliar”. “No sé si ho hauràs aconseguit amb aquesta actitud infantil que ha vist la teva audiència”, s’ha preguntat el portaveu d’Élite. “Fins mai, no és res personal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa