Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les línies de bus afectades aquest cap de setmana per la Cursa de la Dona
  • CA

La Cursa de la Dona torna a recórrer Barcelona aquest diumenge. L’itinerari pren la sortida a la Fira de Barcelona, a l’avinguda Maria Cristina, i voltarà per carrers dels districtes de Sants-Montjuïc i de l’Eixample entre les 9.00 i les 12.20 hores d’aquest diumenge. Com és habitual sempre que s’organitza una jornada per a corredors a Barcelona, la preparació per acondicionar els carrers i les tres hores i mitja de cursa alteraran la circulació habituals de les línies regulars de bus.

En aquesta ocasió, la Cursa de la Dona obliga a suspendre el servei de cinc línies. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informa que els busos de les línies 13, 46, 65, 79 i 150 no fan cap trajecte dissabte ni diumenge per l’operatiu de muntatge i desmuntatge per acondicionar els carrers per on la cursa transita. La normalitat es reprendrà en totes cinc línies a partir de dilluns.

A més, un bon grapat d’altres línies veuen modificat el seu trajecte. Un total de 34 línies desvien el seu recorregut habitual o deixen d’efectuar part del trajecte entre les 07.00 i les 15.00 hores de diumenge. Aquesta és la llista de totes els busos afectats: D20, D50, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 141, 150 i les rutes vermella i blava del Bus Turístic.

A banda, TMB aconsella a les participants en la Cursa de la Dona desplaçar-se fins a la sortida en l’avinguda Maria Cristina amb les línies de bus D20, D40, H12, H16, V9, 46, 52 i 65. A banda, l’estació de metro més pròxima és la d’Espanya, on fan parada tant la línia 1 com la línia 3. TMB recomana que els ciutadans que hagin d’acudir a alguns dels carrers que travessa la cursa que es moguin en metro.

Un cop prenguin la sortida, les corredores baixaran per l’avinguda del Paral·lel, enllaçaran amb el carrer de Floridablanca fins a arribar al carrer de Calàbria. A continuació pujaran fins a la Gran Via de les Corts Catalanes i, des d’allà, fins a la plaça Tetuan. Seguiran baixant pel passeig de Sant Joan per tot seguit enfilar la ronda de Sant Pere, la plaça d’Urquinaona, la ronda de la Universitat, la plaça de la Universitat, els carrers de Sepúlveda, de Tamarit i de Lleida i, finalment, arribar a meta a Rius i Taulet.

Més notícies
Toni Bou en la Trial Indoor al Palau Sant Jordi el 2020 / X-Trial
Com arribar al Palau Sant Jordi per gaudir de la Trial Indoor
Notícia: Com arribar al Palau Sant Jordi per gaudir de la Trial Indoor
Comparteix
TMB habilita un bus llançadora a la sortida de l'última jornada del campionat del món, on es resoldrà qui guanya el títol
Estació Maragall L5 / 9PM
TMB renovarà part de l’L5 per reduir el soroll i les vibracions del metro
Notícia: TMB renovarà part de l’L5 per reduir el soroll i les vibracions del metro
Comparteix
Les obres es faran durant la Setmana Santa i a l’estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa