Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les línies de bus afectades aquest diumenge per la Cursa de la Dona
  • CA

Aquest diumenge la xarxa de busos de Barcelona patirà alteracions durant gran part del matí i migdia fruit de la Cursa de la Dona, que durarà des de les 7h fins a les 15h aproximadament. La prova en si començarà a les 9 del matí a l’avinguda Reina Maria Cristina i transcorrerà per la plaça d’Espanya, l’avinguda del Paral·lel, Calàbria, Gran Via, travessarà les places d’Urquinaona i Catalunya, ronda Universitat, plaça Universitat, i es dirigirà cap a l’avinguda de Rius i Taulet, on finalitzarà la cursa.

En total, més d’una trentena de línies d’autobús estaran afectades; algunes d’elles veuran afectat el seu recorregut, d’altres variaran els seus horaris durant la competició. Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 141, 150. També alguns busos turístics.

Transports metropolitans de Barcelona (TMB) recomana per aquest motiu desplaçar-se amb Metro durant el diumenge al matí, sobretot si la idea és anar a la cursa o algun dels llocs afectats per la prova esportiva.

Avaria al Metro de Barcelona

TMB ha informat a través d’una publicació a les xarxes socials d’una avaria en un dels trens que fan el recorregut de la línia 1 del metro barceloní s’ha detectat pocs minuts abans de dos quarts de nou del matí d’aquest divendres quan el comboi es trobava en concret a l’estació d’Arc de Triomf. Aquesta incidència ha obligat a aturar el servei de la línia, que només funcionava entre les estacions de l’Hospital de Bellvitge i d’Universitat.

Els tècnics han solucionat el problema força aviat, tot i que l’afectació s’ha notat durant gran part del matí. La freqüència dels trens, que habitualment circulen cada 2 o 3 minuts, també s’ha vist afectada després un cop solucionada la incidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa