Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La línia R1 patirà afectacions aquest cap de setmana
  • CA

Els treballs que Adif està realitzant per posar en marxa el traçat definitiu de l’R2 nord per l’interior de la Sagrera i la nova estació de Rodalies de Sant Andreu faran que aquest cap de setmana s’alteri el servei de la línia R1 Maçanet-Massanes.

Aquestes obres, que es realitzen en el marc del pla de millora ‘Transformem Rodalies’, consisteixen en la col·locació de 113 bigues d’uns 26 metres de longitud i 20 tones de pes per mitjà de maquinària de grans dimensions. L’objectiu és avançar en la construcció del tram soterrat que cobrirà les línies d’ample convencional Barcelona-Mataró i Barcelona-Granollers des de la sortida de l’estructura de la Sagrera fins el túnel del Clot, en l’àmbit del pont de Bac de Roda. De fet, a meitats de setembre van començar les afectacions a Rodalies per les obres a l’estació de la Sagrera.

Obres incompatibles amb el trànsit de trens

La complexitat de les operacions, que s’estan executant en l’àmbit de la infraestructura ferroviària, és incompatible amb el manteniment del trànsit de trens, per la qual cosa durant aquest cap de setmana els serveis de l’R1 iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona. Els viatgers disposaran de la parada de Badalona Pompeu Fabra (línia 2 de Metro) per fer transbordament. A més, els viatgers de Sant Adrià de Besòs tindran servei alternatiu de transport amb TRAM.

Més personal d’informació i atenció al client a les estacions afectades

Renfe assegura que ha reforçat el personal d’informació i atenció distribuït per les principals estacions afectades per tal d’orientar els clients. En els serveis en què sigui necessari transbordament, el temps de viatge serà superior a l’habitual. Tota la informació sobre les modificacions es comunicarà a través de megafonia a les estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors i senyalització específica a les estacions de transbordament.

Aquest cap de setmana, així com durant tot el període d’execució de les esmentades obres a l’entorn de La Sagrera, els títols de Renfe seran vàlids per utilitzar el servei de metro a les estacions afectades. Aquesta modificació de servei a la línia R1 es produirà també el cap de setmana del 12-13 de novembre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari. a octubre 29, 2022 | 09:53
    Sofert usuari. octubre 29, 2022 | 09:53
    Com sempre. Cap novetat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa