L’actor Pep Cruz ha denunciat que aquest dimecres va ser envestit per un patinet elèctric quan circulava amb la seva moto per l’avinguda Meridiana. Segons ha explicat l’artista a Twitter, l’accident es va produir quan es disposava a girar pel carrer Sardenya i els cotxes aparcats li van impedir veure que pel carril bici s’acostava un patinet “a tota llet”.

Cruz ha penjat una fotografia mostrant com li ha quedat la cuixa. L’actor ha criticat que l’accident es va produir per el carril de bici estava segregat del de circulació i els vehicles aparcats no permetien una bona visibilitat. Segons ha relatat, el patinet el va envestir “violentament” i que està “destrossat” per la caiguda. 

Comentaris

  Barcelonít Juny 17, 2021 | 12:47
  Els patinets eléctrics son veicles a motor i, com a tals, haurien de ser matriculats, pagar impost de circulació i assegurança obligatoria i que calgués permis per a conduir-los. Aneu fent la vista grossa i passarà com amb les bicicletes.
  Ramon Juny 17, 2021 | 14:54
  Les empreses catalanes d'esports d'aventura haurien d'incorporar una nova pràctica de risc, d'alt risc, dins llur oferta d'activitats: fer Barceloning. Desplaçar-se per la Barcelona d'Ada Colau.
  En fi Juny 17, 2021 | 18:27
  La nul•ls presència de la guàrdia urbana, ja sigui en patrulles a peu, o en cotxe, fa que, cada dia a Barcelona, és comentin aquest tipus d'infraccions, és un festival la quantitat de delictes de trànsit, que es cometen a la ciutat, des de vehicles mal aparcats, ús del mòbil, passant per la circulació de patinets, sense oblidar els taxis, que com que es creuen els amos dels carrers, fan el que volen, i tot això la frau kolau, en té molta culpa

Nou comentari