Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Via Augusta perdrà dos carrils fins al setembre per unes obres de FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) inicien dilluns les obres d’execució d’un pou d’accés al túnel al carrer Via Augusta que obligaran a tallar, entre el 20 de juliol i el 10 de setembre, dos carrils (un per sentit) a la Via Augusta, entre els carrers Modolell i Calvet. Posteriorment, FGC durà a terme les obres de millora de la via al túnel ferroviari, que consistiran en la renovació dels desviaments entre les estacions de La Bonanova i Muntaner.

L’excavació permetrà l’entrada de la maquinària i el material necessaris per a la realització de les obres de millora de la via. El pou, de 7×4 metres d’obertura útil i 9 metres de profunditat, es construirà a la zona de la calçada on, un cop excavat, es col·locarà una llosa de formigó i es repavimentarà restablint la circulació de tots el carrils el 10 de setembre. L’espai útil del pou restarà a la part de la vorera.

Les obres son fruit de la política constant d’FGC de renovació i manteniment dels seus actius per tal d’assegurar la fiabilitat, qualitat i puntualitat del servei. Les obres permetran millorar la sostenibilitat ambiental del servei perquè es reduiran sorolls i vibracions que es produeixen en aquesta zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa