Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Via Augusta perdrà dos carrils fins al setembre per unes obres de FGC
  • CA

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) inicien dilluns les obres d’execució d’un pou d’accés al túnel al carrer Via Augusta que obligaran a tallar, entre el 20 de juliol i el 10 de setembre, dos carrils (un per sentit) a la Via Augusta, entre els carrers Modolell i Calvet. Posteriorment, FGC durà a terme les obres de millora de la via al túnel ferroviari, que consistiran en la renovació dels desviaments entre les estacions de La Bonanova i Muntaner.

L’excavació permetrà l’entrada de la maquinària i el material necessaris per a la realització de les obres de millora de la via. El pou, de 7×4 metres d’obertura útil i 9 metres de profunditat, es construirà a la zona de la calçada on, un cop excavat, es col·locarà una llosa de formigó i es repavimentarà restablint la circulació de tots el carrils el 10 de setembre. L’espai útil del pou restarà a la part de la vorera.

Les obres son fruit de la política constant d’FGC de renovació i manteniment dels seus actius per tal d’assegurar la fiabilitat, qualitat i puntualitat del servei. Les obres permetran millorar la sostenibilitat ambiental del servei perquè es reduiran sorolls i vibracions que es produeixen en aquesta zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa