La vaga de Rodalies agreuja el caos al tram de les obres de la L1

TMB recomana utilitzar les línies 5 i 9 i 10 nord als usuaris que han estat fent servir Renfe per suplir la línia de metro

Els usuaris de la línia L1 del metro de Barcelona afectat pel tall per obres de Clot a Fondo fa dues setmanes que protesten per les escasses i/o poc eficients alternatives que ha posat TMB fins al 30 d’agost. Però avui, dilluns, la situació es complica perquè un dels transports alternatius és Renfe i hi haurà vaga.

[r:]

Per això, TMB, davant del possible caos afegit, ha llançat les seves recomanacions: utilitzar les línies 5 i l’L9 i L10 nord.

Els serveis mínims de Rodelies preveuen que els trens de les línies R2, R3 i R4 circulin al 66% entre les 6 hores i les 9.30 hores i entre les 17 hores i les 20.30 hores. La resta de la jornada, el servei es reduirà fins al 33%.

Reforç dels autobusos

Per compensar la vaga sumada a les obres, TMB preveu reforçar tant l’autobús especial L1 Clot-Fabra i Puig, que transcorre per la Meridiana, com la llançadora Onze de Setembre-Fondo, per absorbir el passatge addicional. També hi haurà més informadors per orientar els viatgers.

Les obres de la línia 1 consisteixen en la renovació integral de la infraestructura amb la modernització de més de 9 quilòmetres de via i instal·lacions en un tram de més de 50 anys d’antiguitat. 

Més informació

Comentaris

    Ada Cadabra 13/07/2019 2:59 pm
    Quan ets una colònia passen aquestes coses, que mai passaran a la metròpoli.

Nou comentari